< srpanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kronike opasnog uma

08.07.2005., petak

Užitak na svoju ruku

Nedavno je Rock Roll na beštijičinom blogu napisao post o masturbiranju! To me sjetilo na jednu stručnu analizu dobrih i loših strana iste koju imam na kompu.... pa odlučih da je podijelim sa vama i tako vam prosvijetlim um...

Svaki od nas voli povremeno zasvirati vlastitu frulu. Nema u tome ništa loše, no što kad netko izgubi razum i zanemari društveni život kako bi mazio i gušio svog unezvjerenog stojka? I gdje je uopće granica između ugode i opsesije?

Momci, nemojte biti sramežljivi, pa vi znate da pimpek ne služi samo za pišanje. Uostalom, drkanje nije ševa – ako si majmuna natežete na koliko-toliko klasičan način, vaš ručni rad neće biti opasniji od štrikanja goblena. Na kraju krajeva, masturbacija je duboko povijesno utemeljen čin. Egipćani su smatrali da je bog Orisis drkanjem stvorio sva živa bića, Grci i Rimljani samozadovoljavali su se u grupnjaku, na Bliskom i Dalekom istoku masturbacijom su se smirivale rasplakane bebe. Baš onako kako se u Zagorju derišta uspavljuju umakanjem kruha u rakiju. Stoga, pimpača u ruku, ali i pamet u glavu. Evo i zašto:

PRESTANI ILI ĆEŠ SE PRETVORITI U PLAVUŠU!

Bapske priče da će vam od drkanja odlakaviti dlanovi ili se zamagliti pogled lažne su koliko i boja kose Pamele Anderson. Posljedice učestale masturbacije obično nisu vidljive na prvi pogled. Zbog malo džepnog biljara nećete otići u pakao niti će vam se itko smijati, osobito uzme li se u obzir da gotovo svi muškarci masturbiraju – ili će masturbirati. Stoga se slobodno opustite, potpuno ste normalni sve dok igranje prstićima ne počne utjecati na vaš svakodnevni život.

TKO LAŽE DA OD VIŠKA GLAVA NE BOLI

Ako se veselite odlasku kući samo zbog toga da biste se mogli cijelu noć igrati sami sa sobom, onda masturbacija možda i nije dobra za vas. Na kraju krajeva, činjenica da se radujete spavanju sa samim sobom sprečava vas da upoznate druge ljude, posebice žene. Ispucate li rafal na keramičke pločice u kupaonici prije večernjeg izlaska s dečkima (pod time se misli na prijatelje, a ne na testise), nećete imati potrebu pristupiti svim onim lijepim ženama. Zašto? Prvo – nakon pražnjenja opada razina vašeg testosterona pa ste mirniji i nemate potrebu pristupiti ženama; drugo – vi dobro znate da ćete za samo tri sata biti kod kuće, gdje do mile volje možete maziti i gušiti svog unezvjerenog stojka.

PIMPEK RASTE KAD SE MORAL SROZA

Masturbirati možete čak i ako ste u vezi – i to je sasvim legalan čin, premda vaša žena može misliti i osjećati drugačije. No, zašto to činite, čak i ako vas podatna žena čeka u krevetu? Vjerovali ili ne, ponekad je drkanje manje povezano sa seksualnim mislima i osjećajima, a više s tjeskobom. Mnogi muškarci prazne se kako bi se oslobodili stresa uzrokovanog poslom ili obiteljskim životom. Dakako, masturbacija je vezana i uz seksualnu frustraciju. Ako vam žena ne pruža dovoljno ili na način koji bi vas uzbudio, natezanje kožice bit će jedini način da se riješite nakupljene seksualne agresije.

BOLJE VRABAC U RUCI NEGO GOLUB NA GRANI

Mnogi pretjerano drčni frajeri teško svršavaju ček i kad ševe najbolje komade. Ponekad im ponestane sperme, no najčešće uzrok ipak leži u vlastitoj ruci. Većina takvih muškaraca toliko se navikne na čvrsti stisak šake da se jednostavno razočaraju kad im se pimpek nađe u mekom okružju vagine, ma koliko topla i vlažna bila. Tko masturbira jako i pritom stišće glavić, ostat će hladan na šljapkanje koje ga podsjeća na hodanje u prevelikim cipelama. No, i tome ima lijeka: ne mijenjajte partnericu, nego taktiku. Ublažite stisak i priviknite maloga na novi ambijent. Isplati se!

CIJEĐENJE SUHE SPUŽVE

Zaglavite li šest dana u pustinji, bez kapi vode, i napokon naiđete na oazu, bit će to najbolji gutljaj vode koji ste ikad popili, ma što god deve prije toga uradile na izvoru. Sad zamislite da niste masturbirali niti imali spolni odnos šest dana i odjednom se vaša djevojka sagne i moli vas da je uzmete s leđa – bit će to zasigurno jedan od najboljih orgazama u vašem životu. Poanta je u sljedećem: ako svaki dan svršite jednom, dvaput ili – ohoho – više puta, ishod seksualnog odnosa s partnerom jednostavno više neće imati isti učinak jer su iz vas već iscijeđeni svi sokovi. Masturbacija je sjajna, naravno, no još je bolje ljubovanje sa ženom. Uživajte u tome dok možete, a orgazme na svoju ruku ostavite za crne dane.

ZAKOČI PIŠTOLJ DA NE OKINE

Netko masturbira jedanput tjedno, drugi drka pet puta dnevno. Previše bude onda kad vam to postane izlika da ne priđete onom zgodnom komadu za šankom jer bi vas mogla otkantati. No, to ne znači da odsad morate zaskakati nogu svake žene kao uspaljeni pas. Uostalom, vremena su takva da nije ni pametno skidati baš svaku suknju u prolazu i odmah umakati bez pitanja. Zakočite malo svoju pucaljku i ostavite je neko vrijeme u futroli. Okrenite ploču i povucite potez na koji se inače ne biste odlučili. Ukratko, zadržite mišeka u hlačama i ostavite damama da ga same izmame van.

BRITNEY SPEARS IZAZIVA SVAKU DRUGU EREKCIJU

Ono o čemu smo nagađali, sad je i znanstveno potvrđeno. Studija Sveučilišta Harvard dokazala je kako su mladi Amerikanci dramatično povećali intenzitet drkanja otkako se na TV vrte spotovi Britney Spears i njezinih polugolih vršnjakinja. Takva pomama posljednji je put zapažena sedamdesetih, u vrijeme serijala Charlijevi anđeli, dok se prva drkačka ofanziva veže uz pojavu Playboya dva desetljeća ranije. Studija pokazuje da prosječni muškarac, star između 25 i 55 godina, drka 2,3 puta tjedno, a svako drugo otpuštanje ručne kočnice vezano je uz maštarenje o najpoželjnijoj djevici (u međuvremenu se saznalo da to odavno nije) planeta. Oni mlađi svog srećka mlate 9,8 puta tjedno, s time da 4,4 puta zamišljaju kako se rasturaju baš s Britney. To nas ne čudi, no što reći o razigranim starčekima s pokvarenom maštom? Naime, djedice stariji od 55 godina redovito se prazne 3,1 puta tjedno, s time da čak dvije trećine njihovih fantazija počinje i svršava defloracijom ili nekim drugim seksualnim činom u kojem se pojavljuje Britney. Samopomamu izazivaju i druge mlade koke poput Christine Aguilere, Pink ili Shakire. Riječ je o domino efektu. Čim jedna nastupi bez grudnjaka, druga se slika bez gaćica, i tako redom, a dečki sve brže gube kontrolu. Neki priznaju da su usred spota Stronger, u kojem se vidi posve mokra Britney, snažno eksplodirali ravno u gaće. Štrc-špljas!


I za kraj!



- 14:49 - Komentari (21) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Internet Monitor

Blog.hr - Najveći hrvatski blog alat

kronike.opasnog.uma@gmail.com