lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Kronike opasnog uma

17.06.2005., petak

Fenomen zvan guzica

Eto ga, potraga je završena! Pronašli su vlasnicu mystery booty! Sav svijet sada konačno može odahnuti, opustiti se i u miru na ekranu do mile volje gledati „najljepšu prdaru na svijetu“ (barem što se njih tiče).
Prije par mjeseci jedna zagoneta gospodična odlučila je fotoaparatom ovjekovječiti svoju guzu (dok je još čvrsta) i staviti slike na net pa neka cijeli svijet vidi. I vidjeli su! Ljudi su poludjeli. Skinuli su J. Lo sa trona i odlučili razotkriti misterij o vlasnici ove nove guze. Stražnjica je preplavila net, blogove, novine (naravno i hrvatske) i kada je vijest stigla i u najzabačenije dijelove kugle nam zemaljske, misteriozna dama odlučila je razotkriti svoj vlasnički list. A gdje su pronašli vlasnicu? Pronašli su ju u Argentini. Vjerujem da je dosta njih već rezerviralo avionske karte u jednom smijeru, a oni koji nisu maštaju o slanju maila dotičnoj gospodični, nabavci njenog broja telefona, teleportaciji u južnu ameriku a sve s ciljem da odvuku tu guzu u svoje krevet.
Stvarno je zapanjujuće kako se je odjednom cijeli svijet uspio složiti u nečemu. I dok smo u zadnje vrijeme svjedoci sve češćih raskola između naroda ova guza uspjela ih je sve ujediniti!
Tko zna, možda se sad svi ujedine i guza postane spasioc ove naše kugle. Ne bi me čudilo jer ženske guzice su stvarno fenomen, jedna jako utjecajna sila. Što su li sve do sada činile ljudima diljem svijeta. Kada se radi o guzici brišu se sve rasne, nacionalističke i kakve sve ne predrasude... jedino ostaju one o gojaznosti! I tu sada dolazi do jednog ogromnog paradoksa.....kada sagledamo stvar s funkcionalne strane, prvenstvene funkcije guze su to da ona služi kao auspuh za želudac i kao amortizer pri sjedenju... a opet postala je neopisiv predmet požude za muškarce, fascinacija koja počinje još u višim razredima osnovne škole kada glavni cilj mlađarije postaje napipavanje izbočine na stražnjem dijelu kolegica iz školskih klupa, a ženama je postala glavni izvor zavisti, briga i kompleksa.
Zbog guzica su se kroz povijest uvijek dijelile šamarčine, dešavale su se prometne nesereće, razvrgavali su se brakovi, s lakoćom polagali ispiti, slikale slike, pisale pjesme, pisale su se filozofske rasprave o njima, a ovjekovječene su i u mnogim djelima poznatih psihoanalitičara. Pridonijele su i gospodarstu, zbog njih su proivedene udobne fotelje, prodavale su raznorazne proizvode, profitirali su na njihovim cjelodnevnim paradiranjima i bircevi na promendama, izazivale su anoreksije, porast prodaje silikona, za njih je izmišljena i liposukcija. Naravno, veliki učinak imaju i kao antistresno sredstvo, a nije isključena ni mogućnost da je nekada zbog jedne od njih negdje izbio i kakav rat.
Obično se skrivaju ispod odjeće, možda su zato i toliko zanimljive, misteriozne. Nekad davno su eng. gospođe ispod haljina na guzi nosile jastučiće kako bi na njih privukle pozornost, a danas, danas ih imate razgolićene na svakom koraku... svijet se promijenio, mnogima su postale glavni fetiš i nema više razloga da ih se skriva.
Eto, u Brazilu su čak iz njih napravili i nacionalni simbol, posvetili su im festival u Rio de Janeiru koji ih slavi i koji je naravno radi toga poznat diljem svijeta.
Svaka guza ima svoj obim, volumen i sturkturu.
Ima ih svakavih oblika, veličina i čvrstoće. Postoje:
minijaturne (one koje propadaju u wc školjku),
srednje (koje lijepo pristaju na oblik školjke),
veće (one koje se već dotiču ruba) i
ogromne (koje se prelijevaju preko ruba školjke)
naravno ova klasifikacija prvenstveno ovisi o veličini školjke ali uzmimo za primjer neku standardnu školjku kakva se nalazi u većini hrvatskih domaćinstava srednjeg staleža (mada takav stalež službeno u nas ne postoji).
Postoje i čvršće, mekše, raznoraznih oblika. Često se upravo zbog oblika uspoređuju sa raznoraznim voćem (od čega prednjači jabuka) i njegovim raznim oblicima i podoblicima (shvatite ovo kako hoćete). Koliko oblika, veličina, stupnjeva čvrstoće, toliko i ukusa njezinih obožavatelja... neki vole one anoreksične (kojih gotovo i nema) skrivene u hlačama raznoraznih punkerica dok opet ima fanatika koji preferiraju poveću guzu tete iza štanda sa salamama (bolje da ljulja nego da žulja kako bi neki rekli).
No nije to tako jednostavno, nije najljepša guza ona koja je veličinom točno definirana nekakvom brojkom, najljepša guza je ona koja najbolje stoji njenoj vlasnici, dakle ne smije iskakati niti smije biti skrivena, a samim time mogli bi reći da ni ne postoji neka univerzalna nego da na svijetu postoji jako puno najljepših guza.
Uostalom zašto bi najljepša guza morala biti mala? Oveće guze su tijekom povijesti smatrane simbolom plodnosti i zrelosti za stvaranje potomstva! A sex? Da guza nije toliko privlačna ne bi bilo ni raznih poza, od kojih je nadaleko najpoznatija naravno doggy style... a o analnom sexu da i ne govorim (zar bi se itko upuštao u to da mu guza ne predstavlja toliko zadovoljstvo). Uz napomenu da ovdje govorim o sexu između muškarca i žene, tj. govorim o ženskoj guzi.... da ne bi bilo zabune!

A sad na kraju svega... muški dio publike.. priznajte... koliko je od vas primjetilo da vlasnica one guze na slici gore ima argentinski dres na sebi? Ha, da, mali je pa se teško primjećuje... :-)

- 19:58 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Internet Monitor

Blog.hr - Najveći hrvatski blog alat

kronike.opasnog.uma@gmail.com